NOWOŚĆ W NAJCHĘTNIEJU!
Kawa uprawiana na wysokości 1670 m npm przez liczne drobne gospodarstwa, z których każde ma pod opieką od 250 do 350 drzew. Poddana obróbce “na mokro” w stacji Kyunyu. W profilu nuty kwiatowe, słodkie owoce jagodowe i czarna herbata.
Ziarna pochodzą z Kiandumu w kenijskim hrabstwie Kirinyaga. Ich ocena sensoryczna to 86 SCA
Każde zamówienie przygotujemy zgodnie z zaznaczonymi przez Państwa wytycznymi co do sposobu parzenia. Jeśli macie Państwo dodatkowe pytania albo życzenia, zapraszamy do kontaktu mailowego: mlask[małpa]kawiarnianajchetniej.pl.
Wszystkie zyski ze sprzedaży kaw przeznaczymy zgodnie ze Statutem naszej Fundacji – na projekty artystyczne, kulturalne i edukacyjne; a także na pokrycie kosztów działania organizacji. Dokładne informacje o tym, jak wydajemy pieniądze, znajduje się pod tutaj: https://kawiarnianajchetniej.pl/polityka-wynagrodzen/
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.